Echipa noastra

Suntem o echipa tanara, activa si cu mult entuziasm, gata sa va puna la dispozitie informatiile necesare. Fiecare membru din echipa noastra are experienta intr-un anumit domeniu si va paote oferi informatiile dorite de dumneavoastra

Caterina este cea care planifica actiunile din agentie, George este expertul imobiliar care cauta ofertele cele mai buna pe piata imobiliara din Bucuresti.

Elena este cea care se ocupa de siteul nostru oferind raspunsurile la intrebarile care vin pe mail.

Alexandru se ocupa cu cerintele speciale si ofera consultanta financiara si juridica pentru persoanele care doresc credite imobiliare

Caterina V
Caterina V

Inteligenta, ambitioasa si energetica, Caterina este responsabila cu planficarea operatiunilor din fiecare zi din cadrul agentiei. Buna organizare pe care o vedeti din cadrul agentiei noastre i se datoareaza.

George S
George S

George este mereu in cautarea unor apartamente sau case. El este cel care hotaraste daca o locuinta intra in oferta noastra sau este refuzata. Totodata el se ocupa cu vanzarea apartamentelor pentru clienti.

Elena R
Real Estate Agent
Elena R
Real Estate Agent

Elena este expertul nostru in domeniul social media si cea care intretine siteul. In cazul in care vedeti o problema pe siteul nostru va rugam sa o contactati.

Alexandru H
Marketing Strategist
Alexandru H
Marketing Strategist

Alexandru ofera sfaturi pentru cei care doresc cumpararea unui apartament prin credit imobiliar sau prin programul Noua Casa. Totodata el este cel care se ocupa de solicitarile speciale venite in cadrul agentiei noastre.

Oferte speciale

Mai jos va oferim cateva din ofertele speciale prezente pe site. Sunt cele mai bune oferte ale noastre din fiecare categorie in parte. 

Daca vreti sa vizitati una din locatii va rugam sa intrati in contact cu agentii nostri.

Va asteptam!.

Compare listings

Comparaţie